ONTRACK CONSULTING OY

SAP-kokemusta yli 20 vuoden ajalta

Palvelumme

SAP ERP toiminnanohjausjärjestelmään perustuvien asiakaskohtaisten prosessien, toiminnallisuuksien ja tietovirtojen määrittely, toteutus ja tuki. Raportoinnin ja analyyttisten sovellusten osa-alueella ratkaisut voivat edellyttää integraatiota SAP Business Warehouse / Business Intelligence- ohjelmistoihin tai muihin ohjelmistoihin. Olemme kumppaninne myös näissä kysymyksissä!

Toiminnanohjausjärjestelmän tai taloushallinnon järjestelmän elinkaaren mukaiset palvelumme:

Painopistealueemme:

Yritys

Ontrack Consulting Oy aloitti toimintansa elokuussa 2011. Kokemusta yritystoiminnasta, yritysten tietojärjestelmistö ja erityisesti taloushallinnon järjestelmistö on kuitenkin yli 20 vuotta. Kotimaiset ja ulkomaiset projektit sekä ns- kansainväliset global template- hankkeet ovat tuttuja.

Ennen Ontrack Consulting Oy:n perustamista, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Auvo Ahola, KTM on työskennellyt SAP- toiminnanohjaus- sekä analyyttisten järjestelmien (SEM, BPC) konsulttina, tiimin vetäjänä, projektipäällikkönä, managerina sekä Financials- praktiikan vetäjänä vuodesta 1993. Aholan ensimmäinen SAP- sertifiointi on FICO sertifikaatti, vuodelta 1996.

Ennen vuotta 1993 Ahola on toiminut erilaisissa taloushallinnon tai taloushallinnon tietojärjestelmiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä sekä IT- palvelutoimittajan että asiakkaan puolella. Käytämme mahdollisuuksien mukaan SAP Best Practice- ratkaisuja pohjana toimialanne ja tarpeidenne edellyttävän ratkaisun suunnittelussa.

Toimintapamme on systemaattinen ja metodologinen. Tunnemme prosessimallinnuksessa käytettäviä työvälineitä kuten ARIS ja projektin hallinta on meillä arkipäivää. SAP implementointimenetelmät ovat meille erityisen tuttuja, mukaan lukien Solution Manager ja Accelerated SAP- implementointimenetelmä, jonka sertifioinnin saimme 1999.